Jag tycker så mycket om dig.

2013-04-30 @ 16:40:10

Igår efter en tråkig risketta på tre timmar gick jag till Viktor. Vi gjorde smootie och åt mackor framför Breaking Bad och tog det lugnt.


Dumt av mig.

2013-04-28 @ 20:47:06
Gårkvällen var lyckad och jag hade roligt! Tyvärr måste jag erkänna att jag inte tog så många bilder denna kväll heller... 
Idag har jag i alla fall varit med Viktor, tränat, ätit palt och övningskört! Nu sitter jag och ser OC som är sååå bra.

Hehe

2013-04-27 @ 17:39:15
Igår firade vi fina Linn som fyllde 18 år. Drog dock hem ganska tidigt eftersom jag inte mådde så bra, men det var kul så länge det varade!! Idag harvar varit med Viktor och sedan varit ute och gått med Julia, tycker om dom två. Ikväll så ska vi fira Emilie som även hon (snart) fyller 18år. Ha en bra lördagskväll allihopa!
Typ den enda bilden som togs igår. Ska skärpa mig till ikväll!

Nytt inför sommaren.

2013-04-24 @ 18:28:00
Hade egentligen inte tänkt köpa en ny bikini för sommaren, men sprang in på Cubus en snabbis och hittade denna, som inte var allt för dyr, idag. Så jag passade på! Nu vill jag bara få en riktig sommar som jag längtar helt galet mycket efter.

Sovmorgon

2013-04-23 @ 17:43:17
Gjorde denna goda frukost i morse och såg OC. Älskar verkligen tisdagsovmorgonen.
Nu ska jag till nolia och träna. Ikväll lägger jag mig tidigt eftersom jag har praktik imorgon och då lär jag inte äta lika god frukost eftersom jag kommer vara så sjukt trött...

This could be heaven or this could be hell.

2013-04-22 @ 21:39:00
Som alla andra måndagar har vi idrott sista lektionen och då tycker jag om att träna efter skolan. Dels på grund av att man redan har på sig träningskläderna och dels på grund av att jag inte har någon annan träning denna dag heller. Så jag for ut och sprang ett litet tag och har även övningskört med pappa, vilket gick bra!
Nu ska jag göra ett gott kvällsfika eftersom jag är lite småhungrig när jag varit ute och gått med Julia i över en timme, vilken hurtig tjej jag varit idag haha.

OC

2013-04-21 @ 16:04:51
Det var en mysig kväll igår hos Tove, vi doppade frukt i smält choklad och pratade. Jag lånade även Toves alla OC avsnitt! Har ju aldrig sett dem och det känns som om jag missat något. Så jag såg det första avsnittet igårkväll och tror jag kommer bli beroende... Viktor kom efter det så då slapp jag sova själv.
Idag har jag varit ute och sprungit och det kändes faktiskt inte alls bra, synd det. Ikväll är vi bortbjudna på middag och vi ska äta grillat, gottgottgott!!

Breaking Bad

2013-04-20 @ 19:26:29
Lördag lördag, underbar dag! Idag har jag varit med Viktor och först drog jag med honom till lions loppmarknad, men jag hittade inget så vi for och köpte den första mjukglassen för i år istället, vilket självklart var supergott. Sedan har vi legat och solat, men också sett Breaking Bad. Åt även middag där men ikväll så ska jag och Julia till Tove, nicenice!!

Det kommer aldrig vara över för mig.

2013-04-19 @ 12:44:47
Imorse gjorde Viktor frukost till mig, bästa killen. Men just nu sitter jag hos honom helt själv och lyssnar på Håkans album för första gången, äntligen säger jag bara! Klockan halv två ska jag möta upp klassen och äta god lunch med flera rätter på skolan och sedan se Magnus Betnér. Egentligen är jag ledig idag men man kan ju inte missa allt det där!!

Luleå

2013-04-18 @ 16:34:34

Nu har jag helg eftersom jag är ledig imorgon!! Så sjukt skönt. Snart kommer Viktor och hämtar upp mig. Först ska vi hem till honom och äta middag och därefter ska vi till Luleå och se hockey! Heja Luleå.


Så bra och så glad.

2013-04-15 @ 19:35:24

Ikväll ska jag fika med två favoriter på Nodo och därefter går jag och sover hos Viktor! Hur bra kväll som helst och imorgon har jag sovmorgon, vilket definitivt är ett plus i kanten!


Spanien del 2

2013-04-15 @ 17:45:00
Har ju helt glömt bort att jag har lite bilder kvar från Spanien, lägger upp dem nu så jag inte glömmer bort det igen...
 

Helgeeen

2013-04-14 @ 20:59:33
Har varit kass på att uppdatera men kan skylla på praktiken.. Var faktiskt ledig i fredags men praktiserade både igår morse och idag (lika bra att göra bort helgpraktiken direkt). Men jag har inte bara jobbat utan i fredags så var jag med Viktor och vi gick och åt sushi till lunch, supergott. På kvällen så hängde jag med Julia och Unni, vilket var mysigt. Igår så följde jag till Viktors kusiner och såg hockey och åt middag och idag så har jag skrivit klart min engelska analys, fett skönt. Efter det cyklade jag till sjukhuset kring halv två. Så på ungefär ett sådant sätt har min helg sett ut och den har varit väldigt bra! Imorgon är det skola och jag längtar efter mina kompisar. Puss puss.
 

TIONDE

2013-04-10 @ 19:43:00
Första dagen av praktiken är avklarad och jag är nöjd! Det kändes bra och jag hoppas och tror jag kommer lära mig en hel del. Eftersom jag började sju (notera att jag klev upp kvart i sex!!) så slutade jag två. Samma tider lär gälla imorgon och på fredag, kommer nog vara en ganska trött tjej i slutet av denna vecka. Har även varit ute och övningskört med mamma ikväll, gick hyfsat. Sen var mamma gullig och bjöd på middag på Nodo, vilket var galet gott. Men nu ska jag se finalen av Sveriges Mästerkock, vi hörs!
Två instagrambilder från dagen

I aprilsolen.

2013-04-09 @ 18:59:00

Ikväll är jag hos Ellinor med tjejerna. Men måste hem i tid eftersom jag ska börjar klockan sju imorgon! Kram.


En kort skoldag

2013-04-09 @ 15:35:04
Vi fick sluta en timma tidigare idag från engelska, riktigt skönt!! Nu sitter jag dock och väntar på att klockan ska bli fyra så att jag och Julia kan gå till trafikskolan. Egentligen skulle jag träna efter teorin men med min svanskota så går inte det just nu...

Åt en ganska go frukost i morse.

Something sweet

2013-04-08 @ 22:05:51
Åt en sjukt god morotskaka ikväll, mmmh! Men nu ska jag skärpa mig för ett tag och försöka att inte fika, får se hur det går.. Det är ju faktiskt såå gott. Har i vilket fall som helst tänkt göra en tidig kväll ikväll även fast jag har sovmorgon till tolv imorgon, men jag är så sjukt trött. Puss puss!

CHA CHA

2013-04-08 @ 16:56:47

Det kändes egentligen inte alls så himla jobbigt att börja om skolan igen. Kanske är det på grund av att vi snart går ut på APL ett längre tag.
Efter skolan så stack jag och Viktor och fika på Nodo och ikväll ska jag fika igen på krokodil... Jag som hade tänkt börja vara lite nyttigare!


Så snurrar du min värld.

2013-04-07 @ 19:42:15
Igårkväll och idag har jag varit med min bästa, har även övningskört, städat rummet och blivit beroende av ett spel på mobilen. Snart ska jag gå ut och gå med Julia som nyss kommit hem från Åre, längtat efter henne!!

Spanien del 1

2013-04-06 @ 15:07:24
Igår kom jag hem kring elva på morgonen, vilket var sjukt skönt tycker inte om att flyga och hålla på, blir bara trött, hungrig och irriterad. Vid tolvtiden kom Viktor till mig, åh vad jag hade längtat efter min fina pojkvän.
Har i alla fall haft en hur bra vecka som helst i Spanien, bortsett från att jag gjorde illa svanskotan som jag kommer måste kolla upp nu när jag är hemma. Nu ska ni få se en del bilder eftersom bloggandet rann ju ut i sanden efter två dagar och jag har fotat lite efter det...



RSS 2.0