Ny blogg

2013-10-31 @ 16:18:11
www.hfors.spotlife.se
www.hfors.spotlife.se
www.hfors.spotlife.se

Tusen miljoner miljarder

2013-10-20 @ 21:01:47
Veckan har i stort sett bara bestått av en massa plugg, så har verkligen inte haft något intressant att berätta. Men allt detta plugg lönade sig när jag klarade matteprovet i fredags! Jag behövde det verkligen, har kämpat så hårt inför detta prov. Många gånger har jag frågat mig själv varför jag ens läser det frivilligt? Men jag lär behöva det sen. Som ett plus i kanten var det vekligen en boost för självförtorendet att klara det också. Nu håller jag bara tummarna att jag klarar de tre andra proven också... Fast det är längre bort i tiden, har inte tänkt börja oroa mig för dem nu.  
 
För övrig märkes det verkligen att Viktor varit borta i två veckor nu, vill bara ha hem honom på direkten. Saknar honom så.

Måndag morgon

2013-10-14 @ 14:39:32
Det är väldigt skönt att ibland börja praktiken sent. Imorse tog jag bussen in till stan och tränade, därefter pluggade jag. Det är skönt att göra bort det direkt på morgonen, så man slipper tänka på det resten av dagen.

Studentresa - Check

2013-10-12 @ 14:46:18
Dagen började med lite matteplugg och därefter gjorde jag mitt första gympass på korpen. Skulle tro att det kommer ta ett tag innan jag känner mig hemma där. Jag är ju så van vårt lilla gym på nolia.
 
Men det bästa av allt är att idag blev studentresan bokad! Satt med tjejerna igår och kollade på olika alternativ men idag bokades det. Rhodos kommer det bli, vilket blir grymt. Känns så himla skönt att få det bortgjort, för alla resor och hotell vi kollar på tidigare i höst var slut... Så nu känner jag mig mer än lättad och längtar ännu mer när jag vet vart vi ska.

Vackra höst

2013-10-07 @ 12:22:52
Igår var jag med Viktor och pussade på honom lite extra eftersom jag inte kommer få göra det på några veckor. Han är nämligen på väg till USA just nu och jag är såklart väldigt avundsjuk. Men jag har tröstat mig med en promenad i världens finaste höstväder. Sånna här dagar gör det verkligen ingenting att ha praktik på kvällen.

Om jag vore du, hade jag haft nog nu.

2013-10-03 @ 17:14:49
Sitter och lyssnar på Melissa Horns nya album på Spotify. Nog för att hennes låtar är väldigt sorgliga, men dem är bra i alla fall. Roligt med något nytt också. Ikväll ska jag träna, får se hur det går när jag har sådan sjuk träningsvärk från i tisdags när träningen började om igen. Får försöka tänka bort det.RSS 2.0