Det handlar om dig, det handlar om mig

2012-07-31 @ 01:16:58
Gick bra på jobbet och nu ska skynda jag mig i säng så jag hinner sova många timmar inatt.
Det har även varit riktigt konstigt väder idag. När vi hade picknick var det jättevarmt och kvavt i luften, sedan när jag var på jobbet så vräkte det bokstavligen ner och när jag slutade var/är det jätte tjock dimma. När vädret ändå kommit på tal så kan jag passa på att säga att jag hoppas att SMHI talar sanning om sin väderprognos och att det blir lika varmt och fint som de lovat imorgon.

Efter söndag kommer måndag, efter måndag kommer tisdag osv.

2012-07-30 @ 11:03:32
Nu ska jag skynda mig att göra mig klar. Ska gå på stan med Julia tills vi ska ha picknick med våra vänner i badhusparken, håller tummarna på att vädret ska bli bättre. Efter det ska jag jobba. Jag börjar bli förkyld och har inte tid med det.

Jag hade hoppats på något,hoppats på någooot

2012-07-29 @ 13:00:01
Jag har blivit Håkan Hellströms nya fan. Nu har jag verkligen börjat tycka om honom, mycket mer än förut. Beror nog på att jag lyssnar på hans underbara texter med andra öron. Jag känner igen mig, andra i min närhet och resten av världens befolkning i låtarna. Han sjunger om alla.

Tar bussen

2012-07-28 @ 14:50:02
PDOL igår var sjukt roligt, roliga människor och en bra Markus. Tog dock inga bilder underkvällen, så får se om det dyker upp några lånade bilder lite senare.
Just nu sitter jag och äter, ska jobba idag och massor av dagar framöver.
Är så avundsjuk på alla som får se timbuktu och norlie & KKV idag. Fast det syns inte på bilden..

Ibland gör man rätt ibland gör man fel

2012-07-27 @ 17:13:01
Snart PDOL med mina fina vänner och en bra Markus Krunegård!

Det finns en gata där alla kan mitt namn

2012-07-26 @ 13:16:40
Sitter och äter min frukost nu och ska snart till jobbet igen. Bortsett från PDOL-fredagen så består mitt liv de kommande dagarna av sömn, jobb och mat. Inte så mycket till liv kanske, men blir desto friare efteråt!
 

Så olika med ändå så lika

2012-07-26 @ 03:50:40
Slutade för ett tag sedan och har tänkt att gå till sängs ganska direkt eftersom jag jobbar imorgon. Jag hatar att gå omkring trött så jag ska sova ut ordentligt, sedan är det ju faktiskt tidig morgon nu. Tänk att nu när jag lägger mig kliver många upp för att börja sin dag medans jag avslutar min, vad olika liv vi lever.
Vet inte riktigt om jag ska kalla det en kofta eller en jacka? Kan kalla den koftjack, 399 kronor på H&M
Känns som ett användbart plagg nu när det börjar bli lite kyligare. Nöjd!
Stickad tröja från Ginatricot, 149 kronor. Är nämligen på jakt efter en vit skjorta som skulle passa perfekt under denna. Så om ni vet något ställe jag kan få tag på en fin skjorta med hög knäppning får ni gärna slänga in en kommentar.
Ögonbrynspenna, örhängen och smink kuddar.
 
Det är svårt tycker jag att fånga kädesplagg på bild eftersom beror på ljuset, det är som när man försöker fota en vacker vy, känns platt på något sätt och helt fel färger.. Fast nu ska jag inte skylla på ljuset eftersom alla bilder är pinsamt suddiga. Fast jag vill så gärna krypa till sängs nu så detta får duga. Godnatt på er alla!

Berätta hur du gör

2012-07-25 @ 15:49:09
Sitter på bussen på väg till jobbet. Hatar att vara försenad till saker och jag riskerar att bli det denna gång på grund av att bussen är lite sen. I vilket fall som helst har jag ätit lunch på thai garden idag med mina fina väninnor. När jag kommer hem ikväll kan jag slänga in ett inlägg på det jag shoppade efter lunchen. Jag har insett en jobbig sak också och det är att jag jobbar gratis idag om jag tänker på det jag shoppat för. Usch hemska tanke, men man jobbar för att kunna spendera!

Here we go again...

2012-07-25 @ 01:21:33
Har egentligen varit ganska negativ till att börja blogga igen, tycker ibland att alltihop går ut på bekräftelse och visa hur lycklig eller olycklig man är. Men nu sitter jag här i alla fall, suddar och skriver, suddar och skriver om. Sedan jag slutade att blogga så har det alltid funnits en liten del av mig som vill börja om på nytt, bara för att skriva lite om mitt liv eller något annat som faller mig in. Ja, egentligen spelar det inte så stor roll om vad jag tänkt skriva om så länge jag tycker det är kul (gud så klyschigt det lät...) och så länge det finns någon som vill läsa det jag skriver. Ja, ni hör ju bara, jag är nog en liten bekräftelseperson trots allt.. I vilket fall som helst ska jag sluta älta om varför jag startar en blogg och istället så får vi se hur länge det håller i sig, kanske en vecka, ett år eller kanske tills min hundrade fördelsedag, you never know.
 RSS 2.0